Magunkról

Home/Magunkról
Magunkról 2017-04-15T16:52:25+00:00

Cégünk 2014-ben alakult, családi vállalkozásként, az egész ország területén forgalmazva a KÉK GYÉMÁNT ásványvizet.

A KÉK GYÉMÁNT ásványvíz ismert az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatásáról.

Az ásványvíz kút 2300 négyzetméteres területen található, ahol háborítatlan természeti környezet veszi körül. Több mint 20 fajta, különböző fával beültetett területen, öt vízzáró rétegen keresztül tör fel az ásványvíz.

Vízlelőhely: Hajdúsági Pannóniai Hátság Debrecen K-2510OKK számú kút.

A vízzáró rétegek megvédik mindenfajta szennyeződéstől a kutat, így biztosítva a folyamatos minőségi ásványvíz szolgáltatást. Az évezredek óta háborítatlan vízréteg mikroorganizmusoktól mentes.

Összetételét tekintve a metakovasav tartalma más ásványvizekkel összehasonlítva kiemelkedő, melyek minősített minősítők szakvéleményei, az ásványi víz elemzőinek szakértői, hivatalos dokumentumban támasztják alá.

A metakovasav élettani hatásai: sejtregeneráló, elősegíti a haj, a köröm, a bőr megújulását, illetve táplálja is a bőrt. Azok a személyek, akik kemény fizikai vagy szellemi munkát végeznek, sportolóknak, terhes nőknek a növésben lévő gyerekeknek és krónikus betegségben szenvedőknek kell különösképpen nagy mennyiségű metakovasavhoz jutniuk.

Az idős személyek metakovasav bevitele is kritikus lehet, mert az emberi test kötőszövetei a kor előrehaladtával egyre kisebb mennyiségű kovasavat képes felszívni. Ez az egyik oka annak, hogy a kötőszövetek idővel veszítenek elasztikusságukból és rugalmasságukból.

A KÉK GYÉMÁNT 7,6 ph értékű ásványvíz optimális ásványi anyag összetétele ( Ca, Mg, K, és egyéb makro – és mikroelemek) természetes lúgossága segíti a szervezet méregtelenítését.

Ezt az értékes ásványvizet 19 L-es és 11 L-es ballonokban forgalmazzuk. A ballonhoz egy kézi pumpát javasolunk, mely akár egy kisebb-nagyobb irodában is egyszerű és költségtakarékos megoldás.

Amennyiben Ön a kézi pumpa helyett, vízadagoló automatát szeretne vásárolni kidolgozzuk Önnek a legmegfelelőbb megoldást.

Kéthetente szállítás egyeztetett időpontban :

  • Hatvan, Hort, Rózsaszentmárton, Apc, Szűcsi, Ecséd, Gyöngyös, Jászberény, Nagykáta, Tápiószele.
  • Budapest területe.

Hetente szállítás egyeztetett időpontban:

  • Monor, Pilis, Albertirsa, Ceglédbercel.
  • Kecskemét , Nagykőrös, Nyársapát.
  • Szolnok, Abony, Cegléd.

Igény szerint további településekre-is megtudjuk oldani a kiszállítást!